BiwiPlåt – Ett Systerbolag till Biwi Bygg

BiwiPlåt är stolt att vara ett systerbolag till det välrenommerade företaget Biwi Bygg. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom plåtslageri och metallarbete, vilket kompletterar och stärker Biwi Byggs omfattande byggtjänster.

Våra tjänster

BiwiPlåt specialiserar sig på en rad olika tjänster inom plåtslageri, inklusive:

  • Taktäckning: Vi tillverkar och monterar tak av högsta kvalitet, anpassade efter kundens behov och byggnadens unika förutsättningar.
  • Fasadbeklädnad: Vi erbjuder estetiskt tilltalande och hållbara lösningar för fasader som förbättrar både utseende och energieffektivitet.
  • Specialtillverkning: Våra skickliga hantverkare skapar specialanpassade plåtdetaljer för specifika krav och designpreferenser (t ex inklädda skorstenar, fotrännor mm).
  • Takavvattning: Byte av hängrännor och stuprör.

Samarbete och Kvalitet

Genom sammarbetet med Biwi Byggs strävar Biwi Plåt efter att fortsätta växa och utvecklas inom plåtslageri och metallarbete. Tillsammans erbjuder vi pålitliga bygglösningar som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och förverkliga dina byggdrömmar.